Priznali da su mlatili banjalučkog inspektora

Objavljeno: 27. 8. 2016 u 08:46h

Petorica mladića koji su osumnjičeni da su u klubu “Brother” u Banjaluci pretukli Zorana Marića, inspektora u banjalučkoj Policijskoj stanici Centar, priznali su to krivično djelo, saznaju “Nezavisne”.

Zbog tog napada uhapšeni su Banjalučani Goran Jelača (36), Staniša Stupar (35), Slaviša Kovjenić (35), i Dejan Pepić (33), te Danijel Dragaš (36) iz Drvara.

“Ta lica su tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznala izvršenje krivičnog djela koje im se stavlja ne teret”, naveli su iz policije.

Marić, koji u trenucima napada nije bio na dužnosti, brutalno je pretučen 12. avgusta oko 3.30, u klubu koji se nalazi u Ulici kralja Petra prvog Karađorđevića.

“Uz saglasnost dežurnog tužioca, a od strane policijskih službenika Policijske stanice Centar, na licu mjesta izvršenja krivičnog djela izvršen je uviđaj”, podsjetila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

“Nezavisne” su u posjedu broja telefona jednog od mladića osumnjičenih da su pretukli inspektora i s njim smo, s ciljem da čujemo i njihovu stranu priče, pokušali stupiti u kontakt, ali je bio nedostupan.

Ranije nam je policijski izvor ispričao da je Marić u momentima kada je napadnut slučajno bio u tom klubu, te da ga je napala i brutalno izmlatila grupa mladića.

Po podacima iz Univerzitetskog kliničkog centra RS, pacijent je iste noći, privatnim vozilom, dovezen u Prijemnu ambulantu Službe za maksiofacijalnu hirurgiju, sa dvostrukim prelomom donje vilice i kontuzijom glave.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/priznali-da-su-mlatili-banjaluckog-inspektora/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot