Otvoren vodovod na Manjači, pitka voda za 150 domaćinstava

Objavljeno: 26. 8. 2016 u 16:09h

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke, i Igor Radojičić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke, pustili su danas u rad vodovodni podsistem „Vulini“ koji je obezbijedio vodonabdijevanje za 150 domaćinstava na Manjači.

Milenko Šarić, direktor Centra za razvoj i unaprijeđenje sela, naveo je da su Zmijanjci čestiti ljudi, ali da bi im bilo mnogo lakše da su imali uslove koji se ovdje stvaraju zadnjih 10 godina.

„Mnogo smo izgradili prethodnih godina i to nad obavezuje da se na isti način uredi i vodosnabdijevanje za domaćinstva koja još uvijek nemaju vodu.“

Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke, rekao je okupljenim mještanima da je zadovoljstvo biti na Manjači danas kada je ozvaničen završetak vovodvoda „Vulini“.

„13,5 miliona KM za Zmijanjski vodovod ’Banjice’ su ozbiljna ulaganja, ali mi nećemo stati na tome“, naglasio je Gavranović.

Igor Radojičić, kandidat za gradonačelnika Banjaluke, rekao je da je rat u većini krajeva naše zemlje donio velika razaranja, ali da je Manjača istovremeno sa Republikom Srpskom dobila sve ono što nije imala do sada.

„Voda je značajna za razvoj ovog kraja i mi smo to prepoznali te je do sada u ovom dijelu izgrađeno 120 km vodovoda, ali neće se stati na tome“, rekao je Dodik.

Dodik je naglasio da mu je drago što će novi vodovod uticati na bolji kvalitet života na Manjači.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/otvoren-vodovod-na-manjaci-pitka-voda-za-150-domacinstava/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])