Gavranović: Ponosni smo na naše olimpijce (Foto)

Objavljeno: 26. 8. 2016 u 12:08h

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je da je Banjaluka ponosna zbog uspjeha koji su njeni sportisti postigli na Olimpijskim igrama u Brazilu.

Gavranović je naglasio da je učešće na Olimpijadi, a posebno uspjeh koji su ostvarili plivač Mihajlo Čeprkalo, košarkašica Saša Čađo, ali i Lusija Kimani koja nastupa za atletski klub iz Banjaluke pravi podvig, a da će grad nastaviti da podržava njihov rad.

“Banjaluka godišnje za sport izdvaja pet odsto ukupnog budžeta, što u današnjim prilikama i sa drugim davanjima koja ima grad nije malo”, rekao je Gavranović novinarima u Banjaluci nakon prijema koji je organizovao za sportiste Mihajla Čeprkala i Sašu Čađo.

Бањалука - Гаврановић, Чађо

On je naglasio da će grad Banjaluka i u narednom periodu ulagati u sport, posebno pomagati talentovanim mladim sportistima.

Čađo, koja je sa košarkaškom reprezentacijom Srbije osvojila bronzanu medalju, zahvalila je gradonačelniku za prijem i poklone koje im je uručio.

“Vjerujem da je Banjaluka grad sporta i da će poslije nas imati još olimpijaca”, rekla je Čađo, ističući da je mladim talentovanim sportistima potrebna samo mala podrška.

Sedamnaestogodišnji Čeprkalo, koji je u Riju plivao u disciplini 1.500 metara slobodnim stilom, zahvalio je za današnji prijem i poklone i naglasio da u narednom periodu nastavlja sa treninzima kako bi na nekim narednim Olimpijskim igrama osvojio medalju.

Бањалука - Гаврановић , Чепркало

“Prezadovoljan sa ostvarenim rezultatom, biti 37. od 46 takmičara za mene predstavlja ogroman uspjeh, jer samim odlaskom na Olimpijadu sa 17 godina ja sam ostvario svoj san”, rekao je Čeprkalo.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/gavranovic-ponosni-smo-na-nase-olimpijce-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])