Francuski investitori bi da grade dva hotela u Banjaluci

Objavljeno: 26. 8. 2016 u 16:51h

Francuski investitori zainteresovani su za izgradnju dva luksuzna hotela u centru Banjaluke, a u RS želi da investira i jedna od najjačih francuskih kompanija u oblasti grijanja i pročišćavanja otpadnih voda “Vejola”.

Francuska privredna delegacija prenijela je juče interesovanje njihovih investitora za ulaganje u Srpskoj predsjedniku Narodne skupštine RS Nedeljku Čubriloviću.

Delegacija iz Francuske, koja boravi u posjeti Privrednoj komori RS, istakla je da su uspostavljeni i prvi koraci u saradnji banjalučkog aerodroma sa trećim po veličini aerodromom u Francuskoj.

Čubrilović je izrazio zadovoljstvo što je došlo do prvih naznaka ekonomske saradnje između RS i Francuske i naglasio da se iskreno raduje najavljenoj saradnji.

Parlament RS usvajanjem reformskih zakona i strategija čini sve da poboljša privredni ambijent i privuče strane investicije koje bi dovele do otvaranja novih radnih mjesta – rekao je Čubrilović i zahvalio na trudu i angažovanosti Privrednoj komori RS i Privrednoj komori regije Banjaluka.

U francuskoj delegaciji su predsjednik Demohrišćanske stranke i kandidat za predsjednika Francuske Žan Frederik Poason, savjetnik u francuskom Senatu publicista Gijo de Tielo i predstavnik francuske pokrajinske Privredne komore Kristof Mašar.

Izvor: Mojkontakt

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/francuski-investitori-bi-da-grade-dva-hotela-u-banjaluci/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot