Daska, karton, stiropor: Nadležni nisu popravili, Banjalučani obezbjedili rupu na putu

Objavljeno: 26. 8. 2016 u 15:36h

Jedan od gorućih problema sa kojima se susreću građani najvećeg grada Srpske svakako su rupe na ulicama.

Nesređena putna infrastruktura zadaje glavobolje kako pješacima, tako i vozačima, koji često moraju da izdvoje popriličnu sumu para iz novčanika, da saniraju oštećenja na automobilima, nastala usljed vožnje po rupama.

Situacija nije ništa bolja ni u Ulici Petra Kočića u banjalučkom naselju Nova Varoš.

Rupa nasred ulice duboka je sigurno nekoliko metara, a umjesto da ovaj problem rješavaju nadležni, kako to dolikuje, stvar u svoje ruke morali su da uzmu građani.

Kako bi izbjegli eventualne neugodnosti, te vozače i pješake upozorili na ono što ih čeka na ovoj dionici, rupu su obezbjedili kartonom, stiroporom i daskom.

S druge strane, nadležni su za ovaj problem saznali su tek kada ih je kontaktirao novinar „EuroBlica“.

 “Izaći ćemo na teren i izvršiti procjenu stanja” – poručili su iz Administrativne službe Grada Banjaluka.

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/daska-karton-stiropor-nadlezni-nisu-popravili-banjalucani-obezbjedili-rupu-na-putu/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot