Banjaluka: Automobil prekriven granama, sa dvije različite registracije!? (Foto)

Objavljeno: 25. 8. 2016 u 10:30h

Da je u najvećem gradu Srpske sve moguće najbolje pokazuje nesvakidašnji prizor koji je jutros zabilježen ispred Studentskog centra „Nikola Tesla“ u Banjaluci.

Naime, na trotoaru ispred ovog doma uslikan je automobil „reno klio“ koji je prekriven granama.

Da li je vlasnik ovog četvorotočkaša na ovoj način želio da svog „ljubimca“ zaštiti od eventualnih vremenskih nepogoda – kiše, grada, odnosno jakog sunca, ili da ga „sakrije“ od potencijalnih kradljivaca, pitanje je.

Međutim, ono što je još više iznenadilo prolaznike jeste registarska oznaka na ovom automobilu.

Screenshot_2

S jedne strane vozilo je imalo registarsku oznaku Niša, a sa druge strane Beograda.

Dok su pojedini prolaznici komentarisali da vlasnik vozila granama želio da prikrije registarske oznake, da njegov četvortočkaš ne bude upadljiv, drugi smatraju da je u pitanju samo interesantna reakcija mladih, koja je imala za cilj da privuče pažnju građana.

Ipak, da li će u ovom slučaju biti prostora za reakciju nadležnih, ili je u pitanju samo šala, ostaje da se vidi.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-automobil-prekriven-granama-sa-dvije-razlicite-registracije/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot