Poznat identitet Banjalučanina koji se ubio (Foto)

Objavljeno: 24. 8. 2016 u 11:50h

Ivan Komlenović (34) iz Banajluke poginuo je jutros u padu sa zgrade u Ulici Sime Matavulja u ovom gradu, i sve ukazuje na to da je riječ o samoubistvu, potvrđeno je “Nezavisnim”.

“Prema prvim informacijama sa lica mjesta, navjerovatnije da je navedeno lice počinilo samoubistvo skokom sa sedmog sprata svoga stana”, navela je Maja Đaković – Vidović, službenik za informisanje Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Uviđaj je obavio dežurni Slobodan Ćelić, tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, zajedno sa pripadnicima CJB Banjaluka.

“Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi rasvjetljavanja svih okolnosti navednog događaja”, naglasila je Đaković – Vidovićeva.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/poznat-identitet-banjalucanina-koji-se-ubio/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot