Banjaluka: Naselja i ulice bez električne energije

Objavljeno: 24. 8. 2016 u 09:27h

Zbog radova na elektromreži, danas od sedam do 17 časova bez struje će biti dio naselja Karanovac, a dijelovi naselja Gajići-Krupa i Kneževići-Kola od devet do 13 časova, saopšteno je iz “Elektrokrajine”.

“Bez električne energije od 8.30 do 10.30 biće dijelovi Novosadske, Fruškogorske, Vojvođanske i  ulica Krajiških brigada, Ranka Šipke i Doktora Velimira Čovića. Bez struje će od 11 do 13 časova biti i dijelovi ulica Mladena Stojanovića, Knjaza Miloša, Pete kozarske brigade, Lazarička, Manastira Moštanice i Trive Amelice”, stoji još u saopštenju.

Dalje je još navedeno da će od 12 do 15 časova doći do prestanka isporuke električne energije u dijelu ulice Save Kovačića i Krajiških brigada

“Takođe Dragočaj i Ljubačevo neće imati električnu energiju  od devet do 14 časova” – saopšteno jer iz  “Elektrokrajine”.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-naselja-i-ulice-bez-elektricne-energije/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot