Banjaluka: Prijem za studente iz inostranstva

Objavljeno: 23. 8. 2016 u 13:52h

Gradska uprava grada Banjaluke organizovala je prijem za studente iz inostranstva koji u gradu borave na stručnoj praksi, a u okviru projekta “Razmijenimo kulturu” koji provodi Udruženje za međunarodnu razmjenu studenata radi stručne prakse (IAESTE).
Ove aktivnosti imaju tradiciju već 17 godina i za taj period više od 500 studenata otišlo na praksu u inostranstvo, a isto toliko ih je i došlo u Bosnu i Hercegovinu.

Ove godine oko dvadesetak studenata stručnu praksu će obavljati u preduzećima, institucijama i agencijama u Banjaluci.

Domaćin studentima iz inostranstva bio je Šef Odsjeka za obrazovanje, zdravstvo i socijalnu zaštitu Milenko Malinović, koji je naglasio da su u Banjaluci ove godine bili studenti iz 11 zemalja i da Banjaluka pridaje veliki značaj međunarodnoj razmjeni studenata.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-prijem-za-studente-iz-inostranstva/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot