BRiO Business Academy u Banjaluci

Objavljeno: 22. 8. 2016 u 13:41h

Inovacioni centar Banjaluka predstavlja centar za podršku i razvoj preduzetništva u cilju pružanja podrške razvoju poslovnih ideja mladih osoba u Bosni i Hercegovini, organizuje preduzetničku akademiju za mlade, BriO Business Academy.
BRiO Business Academy predstavlja edukativno-mentorski program koji ima za cilj da mladim osobama sa poslovnim idejama pruži podršku u početnoj fazi razvoja.

“Kroz ovaj program želimo da ambicioznim i preduzetnički orijentisanim mladim ljudima pomognemo da uspješno razviju svoju poslovnu ideju i da uspješno započnu svoje poslovanje.”

Program je namijenjen svim mladim osobama sa područja Bosne i Hercegovine, starosti od 18 do 35 godina.

BRiO Businees Academy se sastoji od dva osnovna dijela, prvi dio je edukativno-mentorskog karaktera. Učesnici programa će proći obuku iz sljedećih oblasti: analiza tržišta i minimalno održivi proizvod, istraživanje tržišta, finansije, marketing i brendiranje, prezentacione vještine, vještine pregovaranja. Uporedo sa pohađanjem obuke, učesnici će raditi na razradi svoje poslovne ideje i izradi poslovnog modela.

Drugi dio ovog programa predstavlja Demo dan na kojem će učesnici imati priliku da predstave svoju poslovnu ideju komisiji koja će odabrati pobjednika. Pobjednika očekuje ulazak u poslovni inkubator Inovacionog centra Banja Luka i paket podrške koji se sastoji od: kancelarijskog prostora po povlaštenim uslovima, usluga poslovnog savjetovanja, usluga povezivanja sa partnerima u zemlji i inostranstvu, usluga posredovanja pri traženju investitora.

Prijave za program otvorene su do 05. septembra.

Program je BESPLATAN za sve polaznike.

U cilju pružanja dodatnih informacija vezanih za BRiO Business Academy i predstavljanja uspješnih mladih preduzetnika koji su prošli kroz program preduzetničke akademije, ICBL će u srijedu (24.08.2016.) u svojim prostorijama organizovati Info dan, sa početkom u 13:00 časova.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/brio-business-academy-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot