Banjaluka: Zbog deložacije prijeti da će zapaliti plinsku bocu (Foto)

Objavljeno: 22. 8. 2016 u 10:26h

Radomir Kuzmić iz banjalučkog naselja Česma  zatvorio se u kuću iz koje je danas trebao biti deložiran i prijeti da će zapaliti plinsku bocu.

U toku su pregovori kako bi se okončala ova situacija a na licu mjesta su se okupile i komšije koje ga podržavaju.

delozacija-1

Kuzmić je zbog poništenja Ugovora o zamjeni imovine 2009. godine štrajkovao glađu danima ispred Narodne skupštine Republike Srpske.

On je u ratu mijenjao kuću u selu kraj Slavonskog Broda za kuću u Banjaluci, ali su stari vlasnici kuće u Banjaluci tražili i dobili poništenje ugovora o zamjeni.

delozacija-2

Jedan pokušaj deložacije već je ranije propao, jer je utvrđeno da Kuzmići nemaju gdje da odu kada budu izbačeni iz kuće u kojoj žive.

 

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-zbog-delozacije-prijeti-da-ce-zapaliti-plinsku-bocu-foto/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot