Banjaluka: U igraonici „Patrik“ održana manifestacija Druženje blizanaca (Foto)

Objavljeno: 20. 8. 2016 u 09:09h

Tradicionalna manifestacija Druženje blizanaca, večeras se osmi put održala u igraonici “Patrik” u organizaciji republičkog udruženja porodica sa četvoro i više djece.

Na druženju je bilo nekoliko desetina pari blizanaca raznih uzrasta a domaćini su mališane obradovali poklonima i slatkišima. Ipak je ih je najviše obradovao nastup klovna “Fazonka”.

U porodici Dešić, jednogodišnja Jovana i Marija su četvrta i peta beba. “Iako smo imali djecu, išli smo na vantjelesnu oplodnju i nakon devetog pokušaja dobili smo naše djevojčice. Odgoj nije lak ali uz malo truda, sve se može. Oduševljeni smo druženjem i iduće godine planiramo doći”, kažu ponosni roditelji.

Jovo Radovanović ispričao je da je zbog nedostatka sredstava ove godine bilo upitno održavanje manifestacije ali kada su im iz igraonice “Patrik” velikodušno ponudili pomoć u organizaciji, javili su im se i drugi sponzori.

“Ovo je jedna divna tradicija i podrška djeci i porodici. Između ostalih, pored brojnih sponzora, podržao nas je Grad i premijerka Željka Cvijanović.Blizanci su nam stigli iz Mrkonjić grada, Kneževa i Laktaša”, rekao je Radovanović.

Nataša Ožegović, vlasnica igraonice “Patrik” izrazila je veliko zadovoljstvo što je u mogućnosti pomoći organizaciji ove manifestacije a najavila je da će i ova igraonica i dalje nastaviti pomagati ovom udruženju.

“Rado smo se uključili u organizaciju a pomogli su nam roditelji, Winer osiguranje, Sani Travel agencija, Žitopeka”, istakla je Ožegovićeva.

Manifestaciju su podržale i stranke PDP, NDP i Ujedinjena Srpska.

“Želimo da se više razumiju problemi višečlanih porodica a ponudili smo im male i simbolične poklone u vidu knjiga”, kazala je Minja Šurlan, predsjednik aktiva žena Ujedinjena Srpska Banjaluka.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-u-igraonici-patrik-odrzana-manifestacija-druzenje-blizanaca-foto/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])