Lauš: Ponovo prekopavaju tek renoviranu ulicu

Objavljeno: 19. 8. 2016 u 13:19h

Nedavno rekonstruisanu Karađorđevu ulicu u banjalučkom naselju Lauš danas prekopavaju ekipe putara.

Mještani Lauša jutros su zvali novinare da primjedbuju na neodgovoran odnos gradskih vlasti koje su krajem jula započele i nedavno završile “rekonstrukciju” Karađorđeve ulice, jedne od najdužih i najfrekventnijih u Banjaluci.

Naime, Karađorđeva ulica je čitavom dužinom presvučena novim slojem asfalta, ali nije bilo ozbiljnijih zahvata po pitanju rekonstrukcije cjevovoda.

Mještani tvrde da je vodovodna cijev zbog koje se vrši prekopavanje novog asfalta pukla ranije, ali su to putari prilikom rekonstrukcije ignorisali i samo presvukli asfalt.

“U Karanovcu su uložili milione u izgradnju vodovoda, a na Laušu, gdje živi 20.000 ljudi, nisu ni marke. Ovo je čisto predizborna kampanja i šminkanje ulica”, rekao je jedan od mještana navodeći da je vodovod na Laušu izgradila Austrougarska.

Izvor: Mojkontakt

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/laus-ponovo-prekopavaju-tek-renoviranu-ulicu/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot