Kapara za tele stigla do banjalučkog kafića (Foto)

Objavljeno: 19. 8. 2016 u 09:24h

Gošća jednog banjalučkog kafića dobila je neobičan kusur, novčanicu od 20KM na kojoj je pisalo “kapara za tele”.

Naime, neko je svojevremeno, tokom prodaje stoke umjesto na papiriću poruku napisao na novčanici.

Da se novac i poruka ne bi izgubili, kupac je na novčanici napisao za šta ona služi. Možda je ovo uobičajena praksa kupca, a možda samo nije imao papir pri ruci. Da li je kupac novac odmah potrošio u kafani ili je novčanica tu zalutala, ne znamo, ali svakako je nasmijala sve prisutne.

kapara2

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/kapara-za-tele-stigla-do-banjaluckog-kafica-foto/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot