Banjaluka: Još tragaju za manijakom koji je presreo djevojčice i pokazivao im polni organ (Video)

Objavljeno: 19. 8. 2016 u 11:29h

 Oprez! Pedofil na ulicama Banjaluke! Manijak kod Akvane! Novine su pune uznemirujućih natpisa o muškarcu koji presreće djevojčice usred bijela dana i pokazuje im polni organ. Ne zaostaju ni komentari na društvenim mrežama, od revolta do psovki i upozorenja da je krajnji momenat da policija nešto preduzme. 

U Aleji Svetog Save, između Akvane i zgrade Banke Srpske za sada nepoznat polunagao muškarac presreo je djevojčice i jednu ženu. U Centru javne bezbjednosti Banjaluka vjeruju kako se ne radi o pedofilu, već o psihički bolesnoj osobi, kojoj su kako kažu, na tragu.

Skidanje  i mokrenje u javnosti se tretira kao prekršaj, pa osim novčane kazne do 800 maraka druge praktično ne postoje .U Centru javne bezbjednosti Banjaluka kažu kako je do sada zabilježen samo jedan takav slučaj u Boriku i da nema mjesta panici. Sve se desilo 5-og avgusta, a zašto je tek sada ta informacija procurjela u javnost, nikome nije poznato.

“ Policijski službenici su odmah po zaprimanju prijave izašli na teren, ostvarili su kontakt sa prijaviteljem koji je želio da apsolutno ostane anoniman što smo mi i poštovali. I sada imamo određena saznanja koja upućuju na određeno lice za koje ne bi moglo da se kaže da je pedofil”, rekao je Boško Panđža, načelnik Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Kad već znaju o kome se radi, zašto ga ne uhvate, negoduju građani. Vjeruju da bi trebalo mnogo brže reagovati.

Sa sličnim problemom jutros su se suočili i Beograđani, ali se na sreću sve brzo završilo. Potpuno nag muškarac prošetao se Kalemegdanom. Policija je odmah reagovala, privela čovjeka i kolima Hitne pomoći ga prevezla u nadležnu zdravstvenu ustanovu.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-jos-tragaju-za-manijakom-koji-je-presreo-djevojcice-i-pokazivao-im-polni-organ-video/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot