Uskoro stiže voda u 190 domaćinstava u Radosavskoj

Objavljeno: 17. 8. 2016 u 15:03h

Problemi snabdijevanja vodom za oko 190 domaćinstava u naselju Radosavska u mjesnoj zajednici Piskavica uskoro bi mogli biti prošlost, jer će brzo početi izgradnja kraka za ovo naselje.

Naime, Gradska uprava je raspisala tender za izbor firme koja će biti zadužena za izgradnju vodovodne mreže na tom području.

“Procijenjena vrijednost radova je oko 250.000 KM, a zainteresovane firme svoje ponude mogu poslati do 19. avgusta” – rekli su u Gradskoj upravi.

Naglasili su da će izgradnja početi čim bude završena procedura izbora izvođača radova, ali nisu mogli precizirati kada će to biti.

Kada su u pitanju vodovodne mreže u prigradskim mjesnim zajednicama, Gradska uprava ulaže napore da bude riješen problem snabdijevanja vodom platoa Manjače gdje postoji dio infrastrukture.

Izvor: Glas Srpske 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/uskoro-stize-voda-u-190-domacinstava-u-radosavskoj/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot