Banjaluka: “Vespa skup” okupio 150 učesnika

Objavljeno: 13. 8. 2016 u 11:36h

U Banjaluci se danas održava Četvrti međunarodni “Vespa skup” koji je okupio 150 učesnika iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Rusije, Italije, Rumunije, Bugarske i drugih zemalja regiona.

Član Upravnog odbora Udruženja građana “Vespa klub” Dragan Jovanić rekao je da će učesnici ove imati pomotivnu vožnju po gradu, a potom će za njih biti organizovan rafting na rijeci Vrbas, dok će uveče biti održana smotra i izložba na platou ispred umjetničke galerije.

On je naveo da u Banjaluci ima sve više ljubitelja motora “Vespa”, ali i učesnika ove manifestacije.

“Sada u Banjaluci imamo oko 50 vlasnika ovih dvotočkaša, dok ih ranije nije bilo ni deset”, naveo je Jovanić.

On je istakao da je cilj ovih susreta druženje, ali i promocija turističkih potencijala Banjaluke i motora “Vespa”, naročito onih iz 60-tih godina prošlog vijeka.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-vespa-skup-okupio-150-ucesnika/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])