Krpe rupe kod restorana Stara Ada

Objavljeno: 6. 8. 2016 u 11:31h

Radnici preduzeća “Niskogradnja” u petak su počeli sa sanacijom udarnih rupa u ulici Ada u istoimenom naselju.

“Trenutno se krpe udarne rupe na saobraćajnici dugoj oko 300 metara. To je frekventna ulica koja prolazi pored restorana “Stara Ada”, kojom saobraća veliki broj vozila” – rekli su u Gradskoj upravi i zamolili mještane i vozače za strpljenje.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Ada Vito Pejaković rekao je da je ulica Ada “zrela” za kompletnu sanaciju te da se ništa neće postići krpljenjem rupa.

“U toj ulici nije dobro urađena drenaža vode. Čim padne snijeg sve što sada budu uradili ponovo će propasti. Potrebno je i ponovno asfaltiranje i proširenje ulice, i to smo više puta tražili, ali bezuspješno” – rekao je Pejaković.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/krpe-rupe-kod-restorana-stara-ada/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot