Banjaluka: Mukama zbog rupa najavljen kraj

Objavljeno: 1. 8. 2016 u 15:52h

Mještani ulica Kragujevačkih i kraljevačkih žrtava i Manjačkih ustanika, u naselju Srpske toplice, svakodnevno se susreću sa problemom pukotina na putu, ali će uskoro, kako kažu nadležni, njihovim mukama doći kraj, jer će biti sanacije.

Ova oštećenja na putu ne prave problem samo mještanima već i onima koji svaki dan prolaze ovuda zbog obaveza, pa se zbog toga stalno žale na loše stanje u kojem se nalaze ove dvije ulice, a posebno je loša situacija na mostu u Ulici manjačkih ustanika.

Prema riječima mještana, pukotina na mostu se toliko raširila da je nemoguće voziti preko nje, već vozači moraju preći u drugu traku da bi je zaobišli, što može biti opasno zbog vozila koja dolaze iz drugog smjera.

Ljubiša Radaković, koji svaki dan prolazi Ulicom manjačkih ustanika idući na posao, kazao nam je kako ga je strah da će jednog dana ostati bez točkova.

“Svaki dan moram proći ovuda, jer idem na posao i uvijek se mučim s ovim, vrlo često dolazi do oštećenja auta”, istakao je Radaković.

Iz mjesne zajednice Srpske toplice nismo dobili komentar u vezi s ovom problematikom. Mještani koji žive u ovim ulicama i koje smo zatekli na putu kažu da je posebno veliki problem kada pada kiša i rupe se napune vodom, pa se tada najčešće i dešavaju oštećenja na automobilima.

Nada Rašić, mještanka Ulice kragujevačkih i kraljvačkih žrtava, rekla nam je kako je nekoliko puta bila zalivena vodom, jer vozači nisu prilagodili brzinu putu, a nisu vidjeli rupe.

Iz Gradske uprave su nam kazali kako će u navedenim ulicama u avgustu, u sklopu redovnog održavanja gradskih saobraćajnica biti izvedeni radovi na sanaciji nastalih oštećenja.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-mukama-zbog-rupa-najavljen-kraj/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot