Saniraju ulicu, a otpad ostavljaju na pločniku (FOTO)

Objavljeno: 31. 7. 2016 u 15:20h

U Banjaluci je u toku sanacija ulica od kojih su mnoge veome prometne i predstavljaju glavne poveznice između različitih naselja.

Pored zastoja u saobraćaju, koji su neminovni i zbog kojih vozači ispaštaju, sada sanacija ulica utiče i na pješake. Najbolji dokaz za to su fotografije koje nam je čitalac našeg portala poslao.

otpad na ulici1

On se požalio da je zbog nemara izvođača radova u Karađorđevoj ulici pješacima otežano kretanje. Njemu je posebno zasmetalo što sa kolicima sa bebom mora da siđe sa trotoara na ulicu zbog otpada koji je ostavio izvođač radova.

otpad na ulici2

On pozdravlja sanaciju ulice ali smatra da se to moglo uraditi i bez stvaranja prepreka za pješake.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/saniraju-ulicu-a-otpad-ostavljaju-na-plocniku-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot