Starčevica: Maloljetnici napravili skrovište, drogiraju se pored dječijeg igrališta

Objavljeno: 30. 7. 2016 u 17:15h

Više maloljetnika, uživalaca marihuane, napravili su sebi pravi bunker u banjalučkom naselju Starčevica.

Ograđen zelenilom i drvećem sa jedne strane, a s druge potokom ”bunker” je barem za sada sigurno utočište za uživanje droga.

Ekipa Euroblica obišla je narkomansko skrovište i uvjerila se da je opremljeno poput dnevne sobe, sa klupama i stolom. Materijalnih dokaza koji ukazuju na marihuanu je i previše, a priče ogorčenih građana dovoljne su da se pod hitno nešto preduzme.

Ono što posebno zabrinjava roditelje čija se djeca igraju u neposrednoj blizini “skrovišta” jesu sve češći ispadi maloljetnika.

“Prije neki dan smo bukvalno spasli komšiju koji nema ni 14 godina. Izašao je iz tog skrovišta i srušio se. Polivali smo ga vodom i došao je sebi. Isto tako, kada se naduvaju, sjednu na bicikl, zalete se niz ulicu i padaju, smijući se divljački” ispričala je stanarka koja živi u neposrednoj blizini narkomanskog skrovišta.

I drugi stanari iz naselja traže da se pod hitno reaguje, ali na pitanje da li su prijavili policiji to o čemu pričaju – sležu ramenima.

“Znam da je policajac automobilom dolazio po danu i raspitivao se za to mjesto, ali ne znam šta se dalje dešavalo, jer su ti maloljetnici u večernjim časovima i dalje u svom skrovištu” naveo je Banjalučanin koji je želio da ostane anoniman.

Marija Markanović, portparolka CJB Banja Luka, kaže da policija nije primila prijavu u tom slučaju.

“Policija će izvršiti provjere ovih navoda i preduzeće mjere” kaže Markanovićeva.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/starcevica-maloljetnici-napravili-skroviste-drogiraju-se-pored-djecijeg-igralista/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])