Most u Priječanima: Samo za najhrabrije! (FOTO)

Objavljeno: 29. 7. 2016 u 20:30h

Vodena bujica prije tri godine odnijela je ćupriju u Priječanima, a novi most nikako da bude gotov. Na drugu stranu može se samo na sopstvenu odgovornost, ali nije poželjno.

Vlasti su mještanima davno obećale da će most biti gotov, a kažu da sada ni sami ne znaju u šta da vjeruju.

“To je obećavano do sada barem četiri puta, rokom kada će biti završen, i evo vidite sami…”, kaže za ATV Bogdan Grbić iz Priječana.

Mještani se nadaju da bi ovaj most konačno mogao da bude gotov do 15. avgusta, kada kreće i izborna trka, a do tada preko nedovršenog mosta prelaziće samo najhrabriji.

final8

Inače, ovakav kakav je trenutno, most u Priječanima neodoljivo podsjeća na most Husaini u Pakistanu, najopasniji most na svijetu.

Čak ovaj naš djeluje i strašnije…

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/most-u-prijecanima-samo-za-najhrabrije-foto/||claudebot