Drama u Banjaluci: Razbio izlog na kafiću, pa htio da zgazi policajca

Objavljeno: 28. 7. 2016 u 12:21h

Prava drama dogodila se juče ujutru u banjalučkom naselju Lauš, gdje je dvadesetpetogodišnji N.U. polupao stakleni izlog kafića na benzinskoj pumpi “Tioil Benz” u Karađorđevoj ulici, pa potom umalo udario policajca vozilom.

Iz policije su saopštili inicijale osumnjičenog, ali “Nezavisne” nezvanično saznaju da je u pitanju Nemanja Umjenović, kojeg su pripadnici Policijske stanice Lauš uhapsili juče oko pet časova.

Sumnjiče ga da je iste noći oko 2.50 izvršio krivična djela oštećenje tuđe stvari i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Prethodno su policajci, postupanjem po zaprimljenoj prijavi da je nepoznato lice razbilo stakleni izlog ugostiteljskog objekta, uočili vozilo kojim je upravljao osumnjičeni.

“Prilikom pokušaja zaustavljanja i kontrole osumnjičenog, on je vozilom krenuo prema policijskom službeniku koji je izbjegao udar, skokom u stranu, prilikom čega je zadobio tjelesne povrede. Osumnjičeni se zatim vozilom udaljio od mjesta događaja, ali je ubrzo pronađen i lišen slobode”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Povrijeđenom policajcu je ukazana medicinska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Osumnjičeni je odbio da se podvrgne alkotestiranju, kao i da mu se ukaže medicinska pomoć, a nakon završenog ispitivanja, po nalogu dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka, otpušten je na slobodu.

“Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem istražnih mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentovanju predmeta, nakon čega će, nadležnom tužilaštvu, biti podnesen izvještaj za navedena krivična djela”, naglasila je Markanovićeva.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/drama-u-banjaluci-razbio-izlog-na-kaficu-pa-htio-da-zgazi-policajca/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot