Poplavljena boračka zgrada u naselju Ada u Banjaluci, podrum napunile fekalije (Foto)

Objavljeno: 26. 7. 2016 u 20:04h

Tek što su prije dva mjeseca uselili u novoizgrađenu boračku zgradu u banjalučkom naselju Ada, već prva kiša stanarima je donijela nevolje. Podrumi su im preplavljeni fekalijama.

Nakon što su zaprijetili tužbama, izvođač radova obećao je da će problem otkloniti u naredna tri dana. Dalibor Ševa među prvima je uselio u novu zgradu. Pre nego što je potpuno preselio, dio namještaja smjestio je u podrum. Sada će sve to morati da baci, javlja RTRS.

“Prva kiša kada je pala mi smo četiri dana ribali i to riješili, ali ova sada, zadnja, kada je pala, ona nas je dotukla skroz. Јa sam prebacio stvari kod komšija, međutim, i njih je poplavilo. Meni je došlo da plačem” kaže Dalibor Ševa.

Stanari tvrde da su se više puta obraćali i ministarstvu i izvođaču radova – preduzeću “Graditelj” iz Teslića. Obećano im je da će problem da riješe. Pitaju: kada, jer im i najmanja kiša pravi problem.

Aleksandar Kecman, predsjednik Zajednice etažnih vlasnika, kaže da su im rekli da da je kolektor mali i da se, kada se napuni, u podrume vraća fekalna kanalizacija.

U resornom ministarstvu kažu da je zgrada još pod garancijom i da je izvođač radova dužan da hitno otkloni problem. Zadužili su Republičku upravu za obnovu i izgradnju, kao nadzorno tijelo, da pomogne stanarima.

Milorad Vuković, direktor teslićkog preduzeća “Graditelj”, rekao je da je dogovoreno da projektant sa investitorom da rješenje problema i da smatra da, kada ga dobiju, mogu da problem riješe u roku od dva dana.

Izvor: Rtrs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/poplavljena-boracka-zgrada-u-naselju-ada-u-banjaluci-podrum-napunile-fekalije-foto/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])