Konkurišite za projekte koje finansira Banjaluka

Objavljeno: 25. 7. 2016 u 21:38h

Banjalučka Gradska uprava raspisala je danas javni poziv za predlaganje projekata iz oblasti sportske rekreacije, koji će se sufinansirati sredstvima iz budžeta grada.

Iz banjalučke Gradske uprave saopšteno je da je javni poziv otvoren do 9. avgusta, a najviši iznos dodijeljen po projektu biće do 2.000 KM.

“Sufinansiranje se odnosi na projekte koji će omogućiti učešće svim kategorijama stanovništva, od najmlaćih do najstarijih, s ciljem podsticanja bavljenja sportskom rekreacijom”, navodi se u saopštenju.

Projekti treba da budu usmjereni ka poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja, kao što su opuštanje i relaksacija, zatim da budu namijenjeni za rekreativno vježbanje za sve uzrasne kategorije stanovništva, te da promovišu masovne akcije s ciljem promocije rekreacije.

Iz Gradske uprave su poručili da se na javni poziv mogu prijaviti pravna lica, kao što su sportske organizacije, savezi, te ustanove, koji su registrovani i djeluju na području grada Banjaluka za obavljanje djelatnosti iz domena sporta i sportske rekreacije.

Prijave na javni poziv, sa potrebnom dokumentacijom, zainteresovani mogu dostaviti u jednom primjerku u zatvorenoj koverti, u kancelariju Gradske uprave broj 14 ili putem pošte na adresu: Gradska uprava Banjaluka, Odjeljenje za društvene djelatnosti, Trg srpskih vladara 1.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/konkurisite-za-projekte-koje-finansira-banjaluka/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot