Banjaluka: Završeno “Ljeto na Vrbasu” (Video)

Objavljeno: 25. 7. 2016 u 09:51h

Kome treba more kad je tu Vrbas, dobro raspoloženje, rekreacija, odmor, sve to na gradskoj plaži Zeleni most. Još kad je tu dobra hrana, nema ništa ljepše, pričaju Banjalučani.

“Bilo je tu i takmičenja u pravljenju paprikaša od riječne ribe. Da bi bio kako treba valja mu dati i ljutinu i oštrinu”, kaže Stanislav, glavni kuvar “Mušketira”.

“Mi smo došli bez žena pa smo im rekli da dođu poslije kad završimo neće moći da nam to pokvare, jer će biti tada kakva treba biti prava muška riblja čorba!”, otkriva tajnu Stanislav Kuzmanović, ekipa “Mušketiri”.

Ko se preforsira u hrani, kalorije može slobodno da potroši plivajući, igrajući, košarku ili odbojku na pijesku. Ko će pobijediti nije toliko bitno, važna je dobra zabava.

Bilo je i sportske zabave, košarka i odbojka na pijesku glavni su sportovi na obali. Prvi čovjek TOBL-a kaže da nema razloga za nezadovoljstvo, jer je 63. “Ljeto na Vrbasu” u svemu ispunilo očekivanja.

“Ja sam više nego zadovoljan, jer smo realizovali sve planirane aktivnosti ostaje nam Trubački sabor, 28-og jedini razlog je bilo pomjeranje zbog lošeg vremena, ali nećemo ostati dužni građanima, 28-og ćemo završiti”, kaže Ostoja Barašin, direktor TOBL-a.

Tradicionalnom trkom dajakom i kajakom spuštena je zavjesa na manifestaciju “Ljeto na Vrbasu. I ove godine bila je pun pogodak!

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-zavrseno-ljeto-na-vrbasu-video/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot