Običan dan na bazenu u Banjaluci? Kada pogledate bolje, bićete šokirani (FOTO)

Objavljeno: 24. 7. 2016 u 10:03h

Zatvori su zamišljeni kao mjesto na kome se prevaspitava neko ko se ogriješio o zakon kako bi mogao da se vrati na slobodu uz minimalnu mogućnost počinjenja novog krivičnog djela.

Visoki zidovi, žica, blindirana vrata, kretanje pod budnim okom stražara, samo su neki od elemenata koji djeluju preventivno na „usijane glave“, kojima bi mogao pasti na pamet pokušaj bjekstva.

bazen u zatvoru1

 Slično je u KPZ Tunjice u Banjaluci, ali ovaj zatvor se ipak po mnogo čemu razlikuje od drugih.

Zatvorenici koji zaista žele da iskoriste ponuđeno pravo na drugu šansu brzo dobijaju bolji tretman, a on se ogleda, naprimjer, u korištenju teretane ili dužeg vremena u društvu supruge.

Tokom ovih sparnih dana zatvorenici, kada nisu na „radnoj terapiji“, mogu da koriste i bazen.

bazen u zatvoru2

Kada pogledate ove fotografije, nemojte ni na trenutak pomisliti kako je možda bolje „s one strane zida“, daleko od svakodnevnih problema s kojima se morate izboriti. Bazen jeste besplatan, ali na njemu ne možete da vidite ono što možete da vidite pored Vrbasa ili na Balkani.

Izvor: Euroblic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/obican-dan-na-bazenu-u-banjaluci-kada-pogledate-bolje-bicete-sokirani-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])