Banjalučani lovili pokemone po parku Mladen Stojanović (Foto)

Objavljeno: 21. 7. 2016 u 10:02h

Iako se očekivao veliki broj ljubitelja „Pokemon GO“ igrice, prvo masovno okupljanje održano u parku Mladen Stojanović privukao je oko 50 njih.

Otkako se pojavila ova igrica najveći broj pokemona skupljen je u centru grada dok je manji broj njih skupljen u prigradskim naseljima, usaglasili su se ljubitelji ove igrice u parku Mladen Stojanović. Nemanja Petrović saznao je za igricu preko ineterneta, a odmah potom počeo i da je igra.

„Prije sam gledao crtane filmove Pokemon po kojima je igrica i napravljena. Od djetinjstva sam sanjao da sakupljam pokemone, pa je i sama njihova međusobna borba za mene bila zabavna. Za sedam dana od kako igram ovu igricu sakupio sam oko 120 pokemona. Sama prednost ove igrice je u tome što tjera mlade da izađu iz kuće, da upoznaju nove ljude i međusobno se druže i razmjenjuju iskustva o ovim virtuelnim bićima“, kaže Petrović.

Ana Miletić iz naselja Budžak do sada je sa svojim društvom po raznim naseljima u gradu tražila pokemone, ali kako kaže, najmanje ih je našla u naselju Lauš.

Ona je istakla i to da je veliki problem ove igrice u tome što brzo pada server i mobilni telefoni zablokiraju zbog čega se ne može nastaviti sa igranjem, ali naglasila je i to da svi trebaju biti oprezni kada je igraju, jer kada se zagledaju u telefone, mogu da im se dese nepredviđene situacije.

Pored ljubitelja pokemona u parku Mladen Stojanović bilo je i dosta rekreativaca, kao i onih ljudi koji su došli da vide šta se to dešava.

Izvor: Nezavisne / Foto V. Stojaković

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucani-lovili-pokemone-po-parku-mladen-stojanovic-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])