Mišković gradi ogromni tržni centar u Banjaluci

Objavljeno: 14. 7. 2016 u 16:16h

Kompanija Delta holding najavila je danas da će početkom sljedeće godine početi izgradnju tržnog centra u Banjaluci u koji će biti uloženo 60 miliona evra i otvoreno 2.500 radnih mjesta.

Kako se navodi u saopštenju kompanije u vlasništvu Miroslava Miškovića, to biti najveća investicija u Republici Srpskoj i uposliće gradjevinsku industriju u toj zemlji. Budući centar nalaziće se u Bulevaru srpske vojske, u blizini Kampusa Univerziteta u Banjaluci.

“Banjaluka će dobiti moderan objekat koji će na bruto površini od 60.000 kvadratnih metara ponuditi posjetiocima najpoznatije svjetske brendove, zabavne sadržaje za cijelu porodicu, restorane, kafiće”, saopštio je Delta holding.

U toj kompaniji navode da se izgradnja hotela InterContinental u Ljubljani sa pet zvjezdica, u koji će biti uloženo 40 miliona evra, odvija po planu i da je tokom prvih šest mjeseci 2016. izgrađeno 45 odsto konstrukcije. Otvaranje je planirano u prvoj polovini 2017. godine.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/miskovic-gradi-ogromni-trzni-centar-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])