Najbolji studenti počeli da rade

Objavljeno: 12. 7. 2016 u 16:35h

Pet najboljih studenata Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci juče je počelo tromjesečni probni rad u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) RS.

Tim povodom posjetio ih je i ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Dragan Bogdanić poželjevši im sreću u radu i daljem doškolovanju. On je kazao da će u narednom periodu priliku za posao u nekoj od zdravstvenih ustanova, kao i na medicinskim fakultetima u RS, dobiti još nekoliko njih.

“Na ovaj način željeli smo pokazati da cijenimo trud i rad svih pa tako i ovih mladih kolega, koji su počeli da rade i ostvaruju svoje ambicije”, rekao je Bogdanić.

Među najboljim studentima je Jovana Čavka koja je izabrala oblast intenzivne njege.

“Zahvalna sam Ministarstvu zdravlja i UKC-u jer su nam omogućili zaposlenje. Nadam se da ćemo pokazati vještine i znanje i tako opravdati njihovo povjerenje”, rekla je Čavka.

Pomoćnik generalnog direktora za medicinske poslove UKC-a RS Slobodan Hajder rekao je da je ovo nastavak tradicije Kliničkog centra da najboljim studentima pruži priliku da rade.

“Ovo je posao koji zahtijeva mnogo rada i odricanja”, poručio je Hajder mladim kolegama.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/najbolji-studenti-poceli-da-rade/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot