Banjaluka: Uskoro javna lista slobodnih mjesta u vrtićima

Objavljeno: 28. 6. 2016 u 12:13h

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je danas da će najkasnije do septembra biti objavljen javna lista slobodnih mjesta u banjalučkim vrtićima kako bi bio smanjen broj djece koja čekaju na upis.

Gavranović je rekao da je o ovoj temi već zakazao sastanak sa novoimenovanim direktorom Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka.

“Imamo dva koncepta – da li da to bude stalni otvoreni konkurs pod određenim uslovima i procedurama ili konkurs za svaku upisnu/školsku godinu”, rekao je Gavranović na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Gavranović je rekao da je ranije od Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje tražio analizu sistematizacije radnih mjesta, a da je zahtjev za ukidanjem pet mjesta pomoćnika direktora uputio i novom rukovodstvu Centra.

“Centar za predškolsko ne treba da ima nijednog pomoćnika, nego samo direktora i njegovog zamjenika”, rekao je Gavranović, ističući da bi ovaj problem trebalo da bude riješen u narednim danima, a najkasnije do septembra.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-uskoro-javna-lista-slobodnih-mjesta-u-vrticima/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot