Banjaluka: Petoro povrijeđenih u slijetanju opela sa puta

Objavljeno: 28. 6. 2016 u 10:01h

Vozač “opela” D. Z. K. (42) i njegov suvozač M. S. (63) povrijeđeni su teško kada su vozilom sletjeli u mjestu Kola kod Banjaluke, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Navodi se da su u ovoj nesreći lakše povrijeđeni i putnici u “opelu”  M. Z. K. (33) iz Banjaluke, J. S. (51) iz Laktaša i jedan maloljetnik. U policiji su kazali da će uzrok ove nesreće biti poznat nakon istrage i vještačenja tragova.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-petoro-povrijedenih-u-slijetanju-opela-sa-puta/||claudebot