Uz asfalt i nova signalizacija u Boriku

Objavljeno: 23. 6. 2016 u 12:17h

Na novom asfaltu na Bulevaru Živojina Mišića od Beogradske do Gundulićeve ulice juče je iscrtana horizontalna signalizacija čime je završena rekonstrukcija ove saobraćajnice u naselju Borik.

“Prethodnih dana je urađena nivelacija šahtova i slivnika i postavljen novi sloj asfalta”, rekli su u Gradskoj upravi.

Zbog izvođenja ovih radova u ponedjeljak i utorak saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen na ovom dijelu Bulevara Živojina Mišića što je prouzrokovalo manje saobraćajne gužve, ali su vozači imali strpljenja.

Kazali su da radove nije bilo moguće izvoditi noću iako bi to možda bilo praktičnije.

“Vremena nije bilo jer je saobraćajnicu trebalo hitno sanirati”, kazali su u Gradskoj upravi.

Napomenuli su da se radovi u ovoj ulici odvijaju u sklopu investicionog održavanja gradskih saobraćajnica.

“Među prvima je završeno postavljanje novog sloja asfalta u ulici Radoja Domanovića. Ovogodišnjim programom zajedničke komunalne potrošnje planirani su radovi i u dijelovima ulica Srpskih ustanika, Dr Vojislava Đede Kecmanovića, Milana Radmana, Pave Radana, Miloša Matića, Krajiškoj i Vida Simurdžića”, rekli su u Gradskoj upravi.

Dodali su da ugovorena vrijednost navedenih radova iznosi 540.000 KM te da je za njih zaduženo preduzeće “Kozaraputevi”. Rok za završetak svih radova je 120 dana.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/uz-asfalt-i-nova-signalizacija-u-boriku/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])