NLO (opet) iznad Banjaluke !? (Foto)

Objavljeno: 20. 6. 2016 u 16:59h

Banjalučanin Goran Kljajić je uslikao nepoznati leteći objekat (NLO) iznad Banjaluke koji neodoljivo podsjeća na leteći tanjir.

heh2

Fotografija, ustupljena portalu Srpskacafe.com, napravljena je juče oko 15 časova u naselju Pobrđe, a od Kljajića saznajemo da je “mrlju” u gornjem lijevom uglu na fotografiji uočio naknadno.

“Nisam ga vidio sve dok nisam pregledao fotografije. Šta je to ne znam, ali znam da se radi o klasičnoj fotografiji NLO objekta koje sam viđao kod drugih”, kaže Kljajić.

Goran Artić, poznati astrolog i ufolog iz Hrvatske ističe za naš portal da je fotografija svakako vrijedna daljnjeg proučavanja.

“Pogledao sam je i u ličnoj arhivi imam fotografije na kojima se vidi sličan „objekat“, a koje su snimljene kod mjesta Cista Provo (Mosorsko zaleđe) 07. avgusta 2005. godine i iznad planine Velebit 14. avgusta 2005”, kaže Artić što potvrđuje i njegov kolega Željko Stolica napominjući da su ovakvi objekti  viđani i iznad Biokovskog zaleđa u Hrvatskoj.

Izvor: srpskacafe.com / B. Rečević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/nlo-opet-iznad-banjaluke-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot