Banjaluka: Miligram ispunjavao muzičke želje mališana

Objavljeno: 14. 6. 2016 u 09:39h

“Djeca su važan, rekao bih nezaobilazan, dio naše vjerne publike i zato smo došli u Dječiji dom “Rada Vranješević”. Željeli smo pjesmom da razgalimo duše mališana, da im se približimo, da se zajedno proveselimo i zapjevamo. Ne zna se ko­ je veseliji poslije toga, mi ili oni.”

Ovo je juče, prilikom posjete banjalučkom dječijem domu, izjavio frontmen popularnog beogradskog benda “Miligram” Aleksandar Milić Mili.

Domom, koji je uvijek pun živosti i dječije graje, odjekivala je pjesma “Miligrama” i štićenika ove ustanove, koji su uglas pjevali popularne hitove ove grupe “Kruška”, “Medena”, “Apsolutna ljubav”… Tokom jednočasovnog koncerta smjenjivali su se pjesme, aplauzi i uzvici… Popularni pjevač Alen Ademović izvodio je sve ono što su djeca tražila, pa se najčešće čula horska pjesma.

Naravno, nije izostalo ni obavezno fotografisanje i dijeljenje autograma, a članovi “Miligrama” nisu željeli da se odvoje od oduševljene publike i maksimalno su se trudili da svakom djetetu, ali i vaspitaču, izađu u susret.

“Već samo svirali u dječijim domovima u Beogradu, Tuzli, Mostaru i Sarajevu a sada je pred naš veliki koncert u Banjaluci red došao i na mališane iz srca Republike Srpske, u kojem pripremamo najveći spektakl. Odlučili smo da pred svaki koncert u nekom od gradova koje ćemo posjetiti u sklopu naše turneje “Elektrik tur”, prvo obiđemo djecu bez roditeljskog staranja i rado to činimo”, rekao je Mili.

I pjevač grupe “Miligram” Alen Ademović nije krio oduševljenje druženjem sa štićenicima doma.

“Ovo je divan osjećaj. Djeca su najvažnija i bio bih u stanju satima da se družim sa njima. Oduševio sam se kako dobro poznaju naš repertoar. Kada su mi tražili pjesmu sa novog albuma “Sedmo nebo”, prosto su me zatekli, jer mi to još nikada nismo odsvirali uživo”, kazao je Ademović.

Uz “Miligram” štićenike Doma “Rada Vranješević” obradovali su predstavnici kompanije “Tropik maloprodaja” i trgovine “Moj market” brojnim poklonima, voćem, slatkišima…

“Ideja je bila da djeca maksimalno uživaju uz koncert popularnog benda, a slatkiši i pokloni su samo još više doprinijeli ugođaju”, kazala je rukovodilac marketing službe “Tropika” Tatjana Raković.

Direktor Dječijeg doma “Rada Vranješević” Vladimir Kajkut zahvalio je grupi “Miligram” i kompanijama koje su donirale poklone.

“Nema riječi kojim bih opisao oduševljenje djece kada im je saopšteno ko im dolazi u posjetu. Jedva su čekali da vide članove “Miligrama” i stvarno im veliko hvala što su izdvojili vrijeme i uveselili naše štićenike. Hvala i kompaniji “Tropik”, koja je donirala slatkiše, hranu i higijenske potrepštine za mališane”, kazao je Kajkut.

Koncert

Grupa “Miligram” održaće koncert na Gradskom stadionu 25. juna.

“Banjaluka je dio turneje “Elektrik tur”. Koncert na Gradskom stadionu biće spektakularan. Vjerujem da će svi koji dođu, a mi pozivamo Banjalučane i ljude iz cijele regije na druženje, imati u čemu da uživaju. Bina će biti napravljena kao jedna elektrana za proizvodnju pozitivne energije”, izjavio je frontmen “Miligrama” Aleksandar Milić Mili.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-miligram-ispunjavao-muzicke-zelje-malisana/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot