Banjaluka: SMS parking servis i za druge telekom operatere

Objavljeno: 7. 6. 2016 u 13:02h

Korisnici usluga mobilnih operatera “Eronet” i “BH telekom” od ovog mjeseca mogu platiti parking u Banjaluci SMS porukom.

Šef Odsjeka za parkinge i garaže u Gradskoj upravi Banjaluke Branimir Papić rekao je da su do sada parking putem SMS-a mogli plaćati samo korisnici “M:tela”.

Za sat parkiranja u prvoj gradskoj zoni potrebno je poslati SMS poruku na broj 083 51 01, dok je za isto vrijeme parkiranja u drugoj zoni potrebno poslati poruku na broj 083 51 00.

Za cjelodnevno parkiranje u prvoj zoni broj je 083 51 02, a u drugoj 083 51 03.

Poruka, u kojoj je navedena registarska oznaka automobila bez crtica, pošalje se na odgovarajući broj, a ako je transakcija uspješno obavljena, pošiljalac će dobiti povratnu poruku sa svim podacima i potvrdom o plaćenom parkingu.

Cijene parkiranja su jedna KM za sat parkiranja u prvoj zoni, 0,50 KM za sat parkiranja u drugoj zoni, dok cjelodnevno parkiranje košta pet KM u prvoj i tri KM u drugoj zoni.

Svaka poslata inicijalna poruka naplaćuje se u zavisnosti od tarifnog sistema mobilnog operatera, a poruke obavještenja o plaćenom parkingu i isteku roka plaćenog parkiranja su besplatne.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-sms-parking-servis-i-za-druge-telekom-operatere/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot