Banjaluka: Visoka trava vapi za kosidbom

Objavljeno: 1. 6. 2016 u 09:50h

Iako ekipe “Tamarisa” tvrde da punim kapacitetima kose travu, mnogi mještani se i dalje žale da je na nekim lokacijama trava previsoka. Radojka Urisk, penzionerka iz Ulice Ivana Gorana Kovačića u naselju Lazarevo, kaže da u njenom kraju trava nije košena i da dostiže metar.

“Preko puta moje kuće trava je visine oko metar, u kojoj ko zna šta gmiže. Ulicom u večernjim satima prolazi ogroman broj roditelja i djece i vjerujte mi da sam u strahu da iz te travuljine ne iskoči zmija”, kazala je ona.

Ni igralište u naselju Kočićev vijenac nije pokošeno, zbog čega nije u funkciji, požali su se roditelji iz ovog naselja. U Ulici Đure Đakovića u ovom naselju trava je nedavno pokošena, ali su se mještani Gradskoj upravi požalili na loše odrađen posao. Kada je u pitanju ova lokacija, nadležni su obećali da će prekontolisati košenje i naložiti otklanjanje nepravilnosti.

Slađana Bumbić-Damjanović, tehnički direktor “Tamarisa”, kaže da ekipe rade punim kapacitetima, ali je kiša dodatno usporavala košenje.

“Radimo na lokacijama od kružnog toka prema žutim zgradama u naselju Petrićevac, te na željezničkoj koloniji, zatim Ulici Franje Supila i naselju Starčevica. Takođe, krećemo sljedeći krug košenja trave po naseljima, a od 1. juna kosimo Centar 1 i 2”, kazala je ona.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-visoka-trava-vapi-za-kosidbom/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot