Detalji zločina u Banjaluci: Bivšu ženu ganjao po ulici, pucao u nju pa u sebe (Foto)

Objavljeno: 30. 5. 2016 u 09:40h

Momčilo Tepić (47) iz Banjaluke ubio je na brutalan način svoju bivšu suprugu Milicu Tepić (44), a zatim presudio sam sebi.

Tragedija se desila u ulici Zmaj Ognjenog Vuka u naselju Lazarevo oko sedam sati ujutro ispred zgrade gdje je nesretna žena nekoliko mjeseci živjela sa svojim sinom.

Motiv za svirepi zločin najvjerovatnije su bračni problemi koji su kako samo saznali trajali godinama a koje je Milica pokušala da prekine razvodom koji se desio prije mjesec dana.

Komšije šokirane, bili su u braku 25 godina!

Kako su nam ispričale šokirane komšije brutalnost koju je Momčilo ispoljio prema ženi sa kojom je bio 25 godina u braku, ne viđa se ni u najgorim horor filmovima.

“Sve se odigralo veoma brzo. Čekao ju je ispred zgrade da krene na posao. Kad je izašla krenuo je da puca iz pištolja a ona se dala u bijeg. Pucao je tri ili četiri puta. Međutim sustigao ju je nakon dvadesetak metara a zatim je uhvatio za kosu, prislonio pištolj na glavu i upucao je. Kada je pala, upucao je i sebe”, ispričala je uplakana komšinica koja je sve vidjela sa svog balkona a koja nije želila da joj navodimo ime.

Prema njenim riječima, kada je sišla, oboje je ležalo u lokvi krvi, s tim da je Momčilo davao znake života. Sve se desilo dok je njen dvadesetvogodišnji sin spavao u njihovom stanu, a kada je ustao dočekao ga je nevjerovatan šok.

Izvor: Nezavisne / Foto: A. Čavić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/detalji-zlocina-u-banjaluci-bivsu-zenu-ganjao-po-ulici-pucao-u-nju-pa-u-sebe-foto/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot