Maturanti Tehničke škole će ljubomorno čuvati prijateljstva iz đačke klupe (FOTO)

Objavljeno: 28. 5. 2016 u 07:08h

Maturanti Tehničke škole večeras su se prvo okupili ispred svoje škole, a zatim odšetali do Hotela Bosna gdje će proslaviti đački rastanak. Školske dane mnogi će pamtiti samo po lijepim iskustvima i druženjima iz kojih su nikla velika prijateljstva. Na maturskoj večeri svi su zablistali i potrudili se da izgledaju glamurozno.

Maturanti su čvrsto odlučili da ljubomorno čuvaju prijateljstva stečena u klupi i trudiće se, kažu da ih zaštite od različitih životnih puteva na koje će poći, trudeći se da se ponovo sretnu na jednoj od tih raskrsnica.

Maturant Dejan Prpić kaže da će mu školski dani ostati kao uspomena na velika prijateljstva. Nije odlučio da li će upisati fakultet ili potražiti zaposlenje.

Slađana Krunić ističe da je imala pozitivnu tremu, ali se raduje što su se okupili ispred svoje škole.

Njena školska drugarica Slađana Grbavac osmijehom je razbila tremu i na maturskoj večeri prisjetila se dragih uspomena na nastavnike i drugare, ali školavanje će nastaviti na Mašinskom fakultetu pa se nada da će ta drugarstva i sačuvati.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/maturanti-tehnicke-skole-ce-ljubomorno-cuvati-prijateljstva-iz-dacke-klupe-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])