Do kraja 2018. Banjaluka dobija grandiozan tržni centar (Foto)

Objavljeno: 28. 5. 2016 u 13:55h

U toku su početni radovi na izgradnji veleljepnog tržnog centra “City Malla” u centru Banjaluke, koji će se nalaziti u ulici Vase Pelagića, između Doma Sindikata RS-a, hotela Talija i zgrade Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

“Tokom maja završeni su svi administrativni preduslovi za početak radova, te se odmah i kreće u realizaciju projekta”, izjavila je Danijela Risojević, direktorica “City Malla” i dodala da će ovaj tržni centar biti prvi i najveći centar u banjalučkom regionu sa cjelokupnim sadržajem namijenjenim za cijelu porodicu.

“City Mall” će imati 54.600 kvadratnih metara površine, sa 20.000 kvadratnih metara prodajnog prostora raspoređenog na četiri nivoa.

“Na prva dva nivoa će se nalaziti prodajni prostor sa internacionalnim i domaćim robnim markama, a na trećem i četvrtom nivou će se nalaziti sadržaji prodajno-zabavnog karaktera, sa kino salama i ugostiteljskim sadržajima”, najavila je direktorica “City Malla”.

“City Mall” će imati i tri nivoa podzemnih garaža. Grad Banjaluka će ovim konačno dobiti jedan savremeni tržni centar kakav imaju svi gradovi u regionu i u svijetu, a obzirom na centralnu lokaciju, “City Mall” će postati novo mjesto okupljanja, kupovine i zabave, ali i centar kulturnog, turističkog i društvenog razvoja, piše Klix portal.

“Projekat ‘City Mall’ ima višestruki značaj za Banjaluku, jer će realizacija ovako sveobuhvatnog projekta omogućiti povećanje radnih mjesta, proširenje poslovanja mnogim domaćim izvođačima i poslovnim partnerima, kao i značajan priliv u budžet našeg grada”, objasnila je direktorica.

Planiran završetak radova je kraj 2018. godine.

Izvor: klix.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/do-kraja-2018-banjaluka-dobija-grandiozan-trzni-centar-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot