Banjaluka: Počinje gradnja novog tržnog centra City Mall (FOTO)

Objavljeno: 26. 5. 2016 u 14:34h

Ove sedmice su krenuli pripremni radovi na izgradnji dugo iščekivanog tržnog centra City Mall-a, a koji će se nalaziti u ulici Vase Pelagića. Tokom maja završeni su svi administrativni preduslovi za početak radova, te se odmah i kreće u realizaciju projekta.

City Mall će imati 54.600 kvadratnih metara bruto izgrađene površine, sa 20.000 kvadratnih metara prodajnog prostora raspoređenog na četiri nivoa.

„ Ovaj tržni centar će biti prvi i najveći centar u banjalučkom regionu sa cjelokupnim sadržajem namijenjenim za cijelu porodicu“, izjavila je Danijela Risović, direktor City Mall-a.

Na dva nivoa će se nalaziti prodajni prostor sa internacionalnim i domaćim robnim markama, a na trećem i četvrtom nivou će se nalaziti sadržaji prodajno-zabavnog karaktera, sa kino salama i ugostiteljskim sadržajima.

City Mall će imati i tri nivoa podzemnih garaža. Grad Banjaluka će ovim konačno dobiti jedan savremeni tržni centar kakav imaju svi gradovi u regionu i u svijetu.

Obzirom na centralnu lokaciju, City Mall će postati novo mjesto okupljanja, kupovine i zabave, ali i centar kulturnog, turističkog i društvenog razvoja.

Projekat City Mall ima višestruki značaj za Banjaluku, jer će realizacija ovako sveobuhvatnog projekta omogućiti povećanje radnih mjesta, proširenje poslovanja mnogim domaćim izvođačima i poslovnim partnerima, kao i značajan priliv u budžet našeg grada. Planiran završetak radova je kraj 2018.godine.

City Mall1 City Mall2

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-pocinje-gradnja-novog-trznog-centra-city-mall-foto/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot