Banjaluka: Suprotnom trakom kroz centar grada (Foto)

Objavljeno: 25. 5. 2016 u 12:31h

Čitalac ATV portala poslao je fotografiju zabilježenu u centru Banjaluke.

Riječ je o vozaču koji je u centru grada vozio u suprotnom smjeru. Tačnije, pored dvije trake koje iz pravca Malte idu prema centru Banjaluke, ovaj vozač išao je trakom namijenjenom za suprotan smjer. Nije poznato da li je u pitanju bahati vozač, ili nije bio ni svjestan opasnosti kojoj je izložio sebe, ali i druge učesnike u saobraćaju.

gg2

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-suprotnom-trakom-kroz-centar-grada-foto/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot