Izgradnja novog mosta u Česmi do jeseni

Objavljeno: 7. 5. 2016 u 09:57h

Izgradnja mosta preko rijeke Vrbanje u Česmi teče planiranom dinamikom, a ako ne bude poteškoća u radovima, on će na jesen biti u funkciji. Izgrađeni su stubovi koji će nositi konstrukciju, a trenutno se utvrđuje i od erozije zaštićuje lijeva obala rijeke.

“Vrijednost ugovorenih radova je oko 1.745.000 KM i finansiraju se kreditnim sredstvima Svjetske banke” rekli su u Odjeljenju za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja.

Istakli su da projekat izgradnje mosta sprovode Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i grad Banjaluka.

Ugovorom sa izvođačem radova “Prijedor putevima” definisan je rok za završetak radova, a to je 9. novembar ove godine.

“Radovi teku po planu i ako ne bude neplaniranih situacija, biće završeni u roku” rekli su u Odjeljenju za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/izgradnja-novog-mosta-u-cesmi-do-jeseni/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot