Banjaluka: Autobus 13B vozi izmijenjenom trasom

Objavljeno: 6. 5. 2016 u 07:37h

Autobusi na liniji 13B Novo groblje – Lazarevo voziće narednih 30 dana izmijenjenom trasom, koja je skraćena za tri kilometra. Direktor “Aldemo tursa” Momo Vujasin kaže da će shodno željama putnika biti odlučeno da li će ova linija, koja je u eksperimentalnoj fazi, biti zadržana.

“Na dosadašnjoj ruti naš mini-bus je kod “Nešković” pumpe u Lazarevu skretao lijevo na tranzit, odakle je išao ka kasarni “Kozara”, tačnije išao je do Poslovne škole, koja je i krajnje odredište. Novo na liniji 13B je to što sada u Lazarevu ovaj mini-bus neće izlaziti na tranzit, već će ići ravno u Lazarevu do krajnjeg odredišta, kasarne “Kozara”. Dio od Novog groblja do centra grada ostao je neizmijenjen”, kazao je Vujasin.

Dodao je da je do izmjena došlo iz više razloga, od kojih je jedan i novosagrađeni terminal na Malti.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-autobus-13b-vozi-izmijenjenom-trasom/||claudebot