Pogledajte koje ulice i parkinzi će biti zatvoreni zbog otvaranja Ferhadije (Foto)

Objavljeno: 4. 5. 2016 u 11:50h

Zbog svečanog otvaranja Ferhat-pašine džamije, u centralnom dijelu grada biće obustavljen saobraćaj 6. i 7. maja, i to:

Plava linija na karti:

6. maja, od 16.30 do 24.00 časa, u sljedećim ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patra, Braće Mažar i majke Marije na dijelu od Ulice vojvode Momčila do Ulice kralja Petra I Karađorđevića, Zdravka Čelara i Patrijarha Makarija Sokolovića.

Crvena linija na karti:

7. maja, od 07.00 do 20.00 časova, u ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od Aleje Svetog Save do Solunske ulice, Bulevar cara Dušana, Marije Bursać na dijelu od Kninske do Kralja Petra I Karađorđevića, Tržnička, Zdravka Čelara, Teodora Kolokotronisa, Patrijarha Makarija Sokolovića, Patre, Braće Mažar i majke Marije na dijelu od Zmaj Jovine do Ulice kralja Petra I Karađorđevića, Vojvode Momčila na dijelu od Bulevara cara Dušana do Simeuna Đaka, Ulica cara Lazara od Bulevara Stepe Stepanovića do mosta Patre, Isaije Mitrovića, Ulici 22. aprila, Skendera Kulenovića na dijelu od Ulice Radoja Domanovića do Solunske.

20160504122438000000

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja biće izmijenjen režim javnog prevoza putnika.

U subotu, 7. maja u vremenu od 06.00 do 20.00 časova, zbog otvaranja Ferhat-pašine džamije, biće zatvoreni sljedeći parkinzi:

kod hotela “Palas”, u Vidovdanskoj ulici (stara autobuska stanica), kod Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske i podzemna garaža objekta Investicione razvojne banke RS – na drugoj etaži.

Spisak ugostiteljskih objekata, pravnih lica i preduzetnika koji obavljaju trgovinsku, zanatsku i uslužnu djelatnost na dijelu područja Grada Banjaluka za 6. i 7. maj 2016. godine. koji će imati privremenu zabranu rada.

Na zahtjev Štaba obezbjeđenja “Ferhadija 2016”, a povodom svečanog otvaranja Ferhat-pašine džamije, gradonačelnik Slobodan Gavranović donio je Naredbu o privremenoj zabrani rada ugostiteljskih objekata, pravnih lica i preduzetnika koji obavljaju trgovinsku, zanatsku i uslužnu djelatnost na dijelu područja Grada Banjaluka za 6. i 7. maj 2016. godine.

20160504124520000000

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/pogledajte-koje-ulice-i-parkinzi-ce-biti-zatvoreni-zbog-otvaranja-ferhadije-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])