Muškarac iz Karlovca krao po Banjaluci

Objavljeno: 3. 5. 2016 u 14:22h

Iz policije navode da je u petak, 29. aprila u Ulici Dragomira Drage Malića u Banjaluci uhapšen muškarac iz Karlovca iz Hrvatske čiji su inicijali Ž.P, koji je prethodno opljačkao ugostiteljski objekat “Li”, u čijem se sklopu nalazi i sportska kladionica “Astra”.

Tokom kriminalističke obrade, uhapšeni Ž.P. je priznao počinjeno krivično djelo, kao i da je u prethodnom periodu na području Banjaluke počinio još šest teških krađa.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, uz čiju saglasnost je Ž.P. predat u nadležnost Terenske kancelarije za strance Banjaluka.

Protiv državljanina Hrvatske Ž.P. biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za krivična djela teške krađe, javljaju agencije.

Izvor: unoradiobl.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/muskarac-iz-karlovca-krao-po-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot