Završeni radovi u Ulici Veljka Mlađenovića

Objavljeno: 29. 4. 2016 u 10:08h

Gotovi su radovi na izgradnji i modernizaciji Ulice Veljka Mlađenovića, koja je bila u jako lošem stanju na dijelu od mosta kod “Incela” preko rijeke Vrbanje do raskrsnice prema Gradskom olimpijskom bazenu.

Iz “Kozaraputeva”, koji su izvodili radove na ovoj dionici, rekli su da su radovi završeni, te da je ulica spremna za nesmetano odvijanje saobraćaja, ali da od Gradske uprave zavisi kada će biti otvaranje.

Zoran Novaković, načelnik Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja, potvrdio je da je ulica završena, ali da se ne zna tačan datum kada će biti zvanično otvorena.

“Vjerovatno poslije vaskršnjih praznika svečano ćemo otvoriti ovu ulicu, koja će mnogo značiti mještanima Česme”, kaže Novaković.

Saobraćaj je na dijelu navedene ulice obustavljen još od 22. oktobra.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/zavrseni-radovi-u-ulici-veljka-mladenovica/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])