Festival karijere u Domu omladine: Edukacija mladih o uspješnom poslovanju

Objavljeno: 29. 4. 2016 u 12:01h

Kako se pozicionirati na tržištu rada i na koji način prezentovati svoje ideje juče su u Domu omladine mogli da saznaju svi mladi koji su posjetili “Festival karijere”.

Ova smotra, koju je organizovao Centar za razvoj karijere (CERK), okupila je oko stotinu učesnika, a svi posjetioci mogli su da se edukuju na radionicama i predavanjima vrhunskih stručnjaka iz oblasti ekonomije, marketinga i biznisa.

Koordinator komunikacija u CERK-u Ljupko Mišeljić je istakao da je ove godine festival obuhvatio informativni, savjetodavni i obrazovni blok, a bilo je i više neformalnih edukacija i savjetodavnih panela za učesnike.

“Mladi su mogli da nauče kako lakše da dođu do zaposlenja. Neki od predavača bili su direktor najveće revizorske kuće “Ernst and Young” Sonja Ivanović, kao i direktor agencije za informatički razvoj “Info Ars”, “IT carstvo” Ranko Petrušić”, rekao je Mišeljić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/festival-karijere-u-domu-omladine-edukacija-mladih-o-uspjesnom-poslovanju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot