Banjaluka: Izgradnja ulice u Česmi pri kraju, radovi gotovi do 30. aprila

Objavljeno: 26. 4. 2016 u 09:16h

Radovi na izgradnji i modernizaciji Ulice Veljka Mlađenovića, koja je bila u veoma lošem stanju na dijelu od mosta kod “Incela” preko rijeke Vrbanje do raskrsnice prema Gradskom olimpijskom bazenu, privode se kraju i trebalo bi da budu završeni do 30. aprila.

Ulica Veljka Mlađenovića, kao i most kod “Incela”, povezuju naselje Česma s Borikom i gradom. Miladin Maličević, predsjednik Savjeta MZ Česma, rekao je da su radovi na ovoj ulici u posljednje vrijeme u punom kapacitetu. Podsjećamo, rok je bio pomjeran, a posljednji je 30. april.

“Mnogo mašinerije zadnjih dana prisutno je na terenu te se nadamo da će konačno ova ulica biti završena, a i ako bi se desilo da se prekorači koji dan zbog kiše i snijega koji je padao – to nije strašno. Najveći je problem to što se sedam mjeseci radila tako mala dionica puta pa su mještani bili bukvalno odsječeni od grada”, kaže Maličević.

Prema njegovim riječima, radovi na modernizaciji su startovali još početkom oktobra 2015, mještani su na početku mislili da će se to završiti u roku, ali nije bilo tako. Iz “Kozara puteva”, koji su izvođač radova, kažu kratko da su ekipe na terenu.

“Zbog vremena u prethodnim danima otežano je izvođenje radova, ali što se nas tiče možemo ovu ulicu asfaltirati do isteka roka”, rekli su iz “Kozara puteva”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-izgradnja-ulice-u-cesmi-pri-kraju-radovi-gotovi-do-30-aprila/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])