Rekreativna zona Banjaluka: Nova oprema za izletište

Objavljeno: 18. 4. 2016 u 07:31h

Da se angažman i istrajnost na dobroj ideji prepoznaje, dokaz je Rekreativna zona Banjaluka, odnosno zona prema Banj brdu, koja je tokom vikenda dobila novo ruho i postala bogatija za turističke znakove, putokaze, klupe, stolove, kante i žardinjere.

Kako kažu članovi Rekreativne zone, novo ruho je omogućeno zahvaljujući donaciji komapnije “Molson Coors”, a građani su pozvani da brinu o ovoj opremi. Iz Rekreativne zone kažu kako je ova kompanija prepoznala društveno koristan angažman grupe građana, ali i da je ovo dobra prilika kako bi se skrenula pažnja svim posjetiocima da zajedno brinu o zoni i materijalnim dobrima koja se u njoj nalaze sa akcentom da se ne zaboravi priroda.

“Nastavićemo naše aktivnosti i pozivamo sve pojedince, grupe, udruženja i privrednike da se angažuju u održavanju i razvoju”, kazao je Goran Pivašević, član Rekreativne zone.

Inače, tokom vikenda izletište Banj brdo je bilo prepuno Banjalučana koji su u prirodi uživali. Mnogi su ponovili da se ne smije dozvoliti da rampa bude podinuta za saobraćaj vozila, već da to ostane zona za rekreativce.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/rekreativna-zona-banjaluka-nova-oprema-za-izletiste/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])